Europa en un click
  
  
1. ACTUALITAT DE LA UE
CAMPANYA NO MATURO. ELEGEIXO EL MEU FUTUR
  
Les institucions europees a Espanya i la Secretaria dEstat per a la UE han llenat la campanya informativa No maturo. Elegeixo el meu futur, amb lobjectiu dajudar els joves a trobar una feina o formaci a la Uni Europea. Aix mateix, els joves que tinguin una idea empresarial tamb trobaran la infroamci necessria per emprendre a la UE.

A travs del web Nomeparo.eu es recull tota la informaci dels fons, programes i recursos disponibles a Europa per estudiar, treballar o emprendre fora dEspanya. Shi pot trobar, per exemple, informaci sobre la xarxa Eures i les vacants de llocs de treball a altres pasos europeus, informaci sobre com elaborar el CV Europass, els programes de prctiques laborals, els programes de formaci Comenius, Erasmus i Leonardo da Vinci, entre altres.

Ms informaci: Campanya "No me paro"

  
  
  
2. CONVOCATRIES I PROGRAMES
PROGRAMA JOVENTUT EN ACCI: COOPERACI AMB PASOS NO VENS DE LA UNI EUROPEA
  
Els objectius daquesta convocatria sn donar suport a projectes que promoguin la cooperaci en l'mbit de la joventut entre els pasos participants en el programa La joventut en acci i els pasos socis que no sn vens de la Uni Europea (aquells que han subscrit amb la Uni Europea un acord en l'mbit de la joventut)

Les propostes hauran de ser presentades per organitzacions sense nim de lucre, que podran ser: organitzacions no governamentals (ONG), organismes pblics d'mbit regional o local, Consells de la Joventut nacionals i organitzacions associades. Els projectes hauran dassociar socis de com a mnim 4 pasos diferents (inclosa lorganitzaci que presenta la proposta), on hi hagi com a mnim 2 pasos del programa, un dels quals ha de ser de la UE, i dos altres pasos socis no vens de la UE.

Termini: fins 14 de maig de 2013.

Ms informaci: Web de lAgncia Executiva dEducaci, Audiovisual i Cultura

  
  
  
CONVOCATRIA DE PROPOSTES DEL PROGRAMA DE TREBALL DE L'ARTEMIS JOINT UNDERTAKING
  
Els projectes d'investigaci ARTEMIS sn projectes impulsats per la indstria en el camp dels sistemes integrats. L'objectiu s la generaci de noves i millors tecnologies i la seva aplicaci en productes, processos o serveis, amb la finalitat d'enfortir la competitivitat de la indstria europea, millorar la sostenibilitat i facilitar l'aparici de nous mercats i aplicacions que responguin a les necessitats de la societat.

Els projectes hauran de tenir clarament definits uns objectius i enfocament molt concrets. Les activitats que es duen a terme en el context de cada projecte poden incloure: investigaci i desenvolupament tecnolgic; demostraci o desenvolupament experimental, dissenyat per provar la viabilitat de noves tecnologies que ofereixen un avantatge econmic potencial per que no puguin comercialitzar directament; les activitats de gesti que uneixen tots els components del projecte i mantenir comunicacions amb l'Empresa Com Artemis.

Termini: fins 6 juny 2013

Ms informaci: Web d'ARTEMIS

  
  
  
INVESTIGACI I RECERCA: CONVOCATRIA DE BEQUES INTRAEUROPEES MARIE CURIE I INTERNACIONALS DINVESTIGACI
  
Convocatries de propostes referents al Programa de Treball Persones 2013 del Set Programa Marc daccions dinvestigaci, desenvolupament tecnolgic i demostraci. Entre aquestes es troben les beques individuals Marie Curie, que tenen com a objectiu fomentar la mobilitat dels investigadors dins i fora dEuropa i contribueixen a atraure els millors investigadors estrangers a la UE. Convocatries publicades:

Beques intraeuropees (FP7-PEOPLE-2013-IEF)

Beques internacionals dacollida (FP7-PEOPLE-2013-IIF).

Beques internacionals de sortida a tercers pasos (FP7-PEOPLE-2013-IOF)

Data lmit: 14 dagost de 2013

Ms informaci: Comissi Europea - Accions Marie Curie

  
  
  
3. SOM EUROPA
LEUROPE DIRECT LLEIDA PARTICIPA A LA REUNI GENERAL ANUAL DE LA XARXA DE LA COMISSI EUROPEA
  
Els representants dels centres Europe Direct de la UE shan reunit els 18 i 19 de mar a Brusselles en lAssemblea General Anual de la xarxa Europe Direct. Aquesta trobada, en la qual ha participat el centre de Lleida, ha servit per inaugurar la nova generaci del centres per al perode 2013-2017, debatre qestions dactualitat de la UE i el rol dels centres en la seva tasca dinformaci als ciutadans i de promoci del debat europeu.

Hi ha 500 centres per als 500 milions de ciutadans de la UE. Els centres Europe Direct sn un dels mitjans de la Comissi Europea per estar en contacte i fomentar el debat amb el pblic regional i local.


Vdeo de presentaci de la xarxa Europe Direct

  
  
  
4. DESTAQUEM
PRCTIQUES AL COMIT ECONMIC I SOCIAL DE LA UE
  
Prctiques a Brusselles de fins a 5 mesos per a titulats universitaris. Termini: fins el 31 de mar (per comenar el 16 de setembre 2013)
Comit Econmic i Social

  
  
  
PRCTIQUES AL COMIT DE LES REGIONS DE LA UE
  
Prctiques de 5 mesos per a titulats universitaris a Brusselles.
Termini: fins el 31 de mar.
Comit de les Regions

  
  
  
PROCS DE SELECCI DE METGES I DENTISTES PER TREBALLAR A FINLNDIA
  
Del 15 al 17 d'abril a Barcelona. Termini de sollicitud: 3 d'abril de 2013. Soferir curs intensiu de finlands de 3 mesos abans de comenar a treballar.
Oferta de treball del SEPE

  
  
  
PROCS DE SELECCI PER TREBALLAR A ALEMANYA
  
Ofertes en el sector de l'hostaleria i turisme: cuiners, encarregats i caps de sala, personal dhotel, personal auxiliar i serveis dalimentaci.
Dates: 22 i 23 d'abril a Barcelona. Termini per enviar CV i carta de presentaci: 12 d'abril de 2013.
Informaci del SOC

  

Europe Direct Lleida
C/Major, 31 bis - 25007 Lleida | Tel. 973 700 675 http://europedirect.paeria.cat/

Per consultar els enllaços, cal obrir el correu prèviament, ja que no funcionen en 'Vista prèvia'
Per consultar, modificar o cancel·lar les seves dades d'aquest servei premi aquí