Europa en un click
  
  
1. ACTUALITAT DE LA UE
LA UE INVERTEIX GAIREB 190 MILIONS D'EUROS PER IMPULSAR LA COOPERACI TRANSFRONTERERA ENTRE ESPANYA, FRANA I ANDORRA
  
La Comissi Europea ha aprovat el nou programa de cooperaci interregional (Interreg) entre Espanya, Frana i Andorra per un valor de gaireb 190 milions d'euros procedents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Aquest programa inclou les regions espanyoles del Pas Basc, La Rioja, Navarra, Arag i Catalunya i els departaments francesos dels Pirineus Atlntics, dels Alts Pirineus, de l'Alta Garona, de l'Arieja i dels Pirineus Orientals; Andorra hi participa com a pas tercer.

Incloent-hi el finanament nacional, el pressupost total del programa ascendeix a gaireb 289 milions d'euros. Es parar especial atenci a les iniciatives dirigides a preservar el medi ambient i a enfortir el vincle entre R+D i el sector empresarial.

La primera convocatria de projectes transfronterers es posar en marxa el 2015. Els projectes podran rebre fins al 65 % del finanament de la UE per dur a terme les seves activitats.

Ms informaci: programa Espanya-Frana-Andorra

  
  
  
2. CONVOCATRIES I PROGRAMES
CONVOCATRIA DE PROPOSTES EASI PROGRESS SOBRE OPORTUNITATS DE LA GARANTIA JUVENIL
  
Convocatria de propostes VP/2015/005 del programa EaSI Progress Intercanvi dinformaci i divulgaci dactivitats als joves sobre les oportunitats que ofereix la Garantia Juvenil.

Shi poden presentar persones jurdiques degudament constitudes i registrades en un dels estats membres de la UE i les autoritats pbliques competents per establir i gestionar lesquema nacional de la Garantia Juvenil

Termini: 14 d agost de 2014
Ms informaci: Convocatria VP/2015/005 programa EaSI

  
  
  
CONVOCATRIA DAJUTS PER A L'ACREDITACI DE COMUNITATS RIS3CAT I SELECCI DE PROJECTES COLLABORATIUS DE RECERCA, DESENVOLUPAMENT I INNOVACI, FINANATS AMB EL FEDER
  
Les comunitats RIS3CAT sn agrupacions dempreses, agents del sistema R+D+I, organitzacions clsters, i entitats de suport a lempresa, amb establiment operatiu a Catalunya, que plantegen una estratgia de recerca i innovaci per a la transformaci econmica de les activitats productives, emmarcades en els sectors lders definits en la RIS3CAT, a travs dun pla dactuacions per implementar-la.

Els ajuts que regula aquesta convocatria sn subvencions per concurrncia competitiva finanades amb el FEDER, en el marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020. La taxa mxima de cofinanament de la despesa subvencionable s del 50 %.

Poden ser entitats coordinadores les empreses, els agents del sistema dR+D+I, les organitzacions clster i les entitats de suport a lempresa amb establiment operatiu a Catalunya que per la seva naturalesa, puguin representar els interessos de lmbit sectorial i de la comunitat RIS3CAT.

Termini: del 15 de juny al 15 de setembre de 2015.
Ms informaci: Resoluci i convocatria 2015 DOGC

  
  
  
3. DESTAQUEM
OFERTES DE TREBALL AL REGNE UNIT
  
Per al curs 2015-2016, la xarxa EURES coordina un procs de selecci de 150 professors en les rees de Matemtiques, Biologia, Qumica, Fsica i Informtica per a escoles privades del Regne Unit. Presentaci de sollicituds fins el 30 de juny.
Oferta de treball

  
  
  
PROGRAMA INTERNACIONAL PER A JOVES ENGINYERS ESPANYOLS DEL GRUP VOLKSWAGEN
  
El grup Volkswagen convoca el Programa Internacional per a Joves Enginyers Espanyols amb el qual ofereix la possibilitat de formar part del Programa StartUp Europe mitjanant un programa internacional de 2 anys que integra una experincia internacional a Alemanya per un perode entre 18 i 21 mesos en una de les empreses del consorci Volkswagen a Alemanya (Volkswagen/Audi)
Programa StartUp Europe

  
  
  
PROCS DE SELECCI DE DOCTORS PER A LA UE
  
La Comissi Europea ha obert un procs selectiu per contractar doctors com a personal permanent. Shi poden presentar ciutadans de la UE amb ttol de llicenciats en Medicina i un mnim de 12 anys dexperincia professional. Tamb calen coneixements satisfactoris (B2) dangls, francs o alemany. Presentaci de sollicituds fins el 7 de juliol.
Pgina de l'EPSO

  

Europe Direct Lleida
C/Major, 31 bis - 25007 Lleida | Tel. 973 700 675 http://europedirect.paeria.cat/

Per consultar els enllaços, cal obrir el correu prèviament, ja que no funcionen en 'Vista prèvia'
Per consultar, modificar o cancel·lar les seves dades d'aquest servei premi aquí