Europa en un click
  
  
1. ACTUALITAT DE LA UE
LA COMISSI EUROPEA APROVA EL PROGRAMA DE COOPERACI INTERREGIONAL INTERREG EUROPA ENTRE TOTS ELS PASOS MEMBRES DE LA UE, NORUEGA I SUSSA
  
El Programa, que compta amb un pressupost de ms de 359 milions deuros a crrec del FEDER, t com a objectiu millorar la poltica de cohesi a travs de l'intercanvi d'experincies, la transferncia de bones prctiques i iniciatives conjuntes entre les 28 regions de la UE (+ Noruega i Sussa) sobre objectius temtics, com la innovaci, competitivitat de les pimes, economia baixa en carboni i la protecci del medi ambient.

El programa finanar dos tipus daccions: projectes entre organitzacions pbliques de diferents regions europees, dentre 3 i 5 anys de durada sobre una poltica temtica compartida, i plataformes daprenentatge sobre poltiques pbliques de les quatre prioritats del programa.

Ms informaci: programa INTERREG EUROPA

  
  
  
2. CONVOCATRIES I PROGRAMES
CONVOCATRIA DEL PROGRAMA LIFE 2015
  
El programa LIFE s linstrument financer de la UE dedicat al medi ambient per al perode 2014-2020. La convocatria per a les Accions LIFE cobreix propostes per als dos subprogrames.

Per al subprograma Medi Ambient, la convocatria cobreix subvencions per a projectes tradicionals, projectes preparatoris, projectes integrats, projectes dassistncia tcnica i projectes de capacitaci (diferents terminis)

Per al subprograma Acci per al clima, la convocatria cobreix subvencions per a projectes tradicionals, projectes preparatoris, projectes integrats, projectes dassistncia tcnica i projectes de capacitaci (diferents terminis)

Ms informaci: web del Programa LIFE

  
  
  
SUBVENCIONS PBLIQUES DESTINADES AL FINANAMENT DE L'ACCI "EL TEU TREBALL EURES-FSE"
  
El Ministeri dOcupaci i Seguretat Social estableix ajuts de lacci El teu treball Eures-FSE. El teu treball Eures-FSE s un projecte del Servei Pblic dOcupaci cofinanat pel Fons Social Europeu per donar suport financer a treballadors desocupats per a que realitzin entrevistes de treball o sincorporin a un lloc de treball, aprenentatge o prctiques en un pas de lEspai Econmic Europeu i Sussa, diferent del de residncia, i/o per realitzar un curs didiomes vinculat a la incorporaci a un lloc de treball.

Els beneficiaris daquestes subvencions seran persones aturades inscrites com a demandants d'ocupaci en els Serveis Pblics d'Ocupaci corresponents, amb independncia del seu nivell de qualificaci o situaci econmica i social.

Ms informaci: Servei Pblic dOcupaci

  
  
  
3. DESTAQUEM
PROGRAMA JOVES PROFESSIONALS EN DELEGACIONS DE LA UNI EUROPEA
  
El Servei Europeu d'Acci Exterior (EEAS) i la Comissi Europea han publicat la convocatria per fer prctiques remunerades de 9 mesos (renovables per 9 mesos ms) a les delegacions de la Uni Europea arreu del mn. En el cas dEspanya, sha convocat una plaa de Jove Professional en el marc del Servei Europeu dAcci Exterior i una plaa de Jove Professional en el marc de la Comissi Europea. Presentaci de candidatures fins el 30 de juny de 2015.
INJUVE

  
  
  
PRCTIQUES DE TRADUCCI AL PARLAMENT EUROPEU
  
Programa de prctiques de 3 mesos per a titulats universitaris o de centres assimilats que tenen com a objectiu completar els coneixements adquirits durant els estudis i familiaritzar-se amb lactivitat de la UE, especialment del Parlament Europeu. Cal tenir un coneixement perfecte duna llengua oficial de la UE i coneixement profund de dues altres llenges oficials de la UE. Presentaci de sollicituds fins el 15 dagost de 2015.
Parlament Europeu

  
  
  
OFERTA PER A PROFESSONALS EN CINCIES DE LA VIDA A LA REGIO D'ORESUND
  
La xarxa Eures ha publicat un anunci de la regi d'Oresund (entre Sucia i Dinamarca) per a contractar professionals en l'rea de cincies de la vida (cientfics de recerca especialistes en GMP/GLP, enginyers de biotecnologia amb experincia en GMP/GLP, farmacutics i enginyers amb experincia en controls de qualitat, cientfics bilegs, entre altres. Cal un total domini de l'angls.
Oferta Eures

  

Europe Direct Lleida
C/Major, 31 bis - 25007 Lleida | Tel. 973 700 675 http://europedirect.paeria.cat/

Per consultar els enllaços, cal obrir el correu prèviament, ja que no funcionen en 'Vista prèvia'
Per consultar, modificar o cancel·lar les seves dades d'aquest servei premi aquí