Europa en un click
  
  
1. ACTUALITAT DE LA UE
160,6 MILIONS DEUROS A TRAVS DEL PROGRAMA LIFE PER A PROJECTES DE MEDI AMBIENT
  
La Comissi Europea ha aprovat un paquet d'inversi en benefici del medi ambient, la natura i el creixement ecolgic a Europa. S'invertir en 96 projectes nous de 21 Estats Membres en el marc del programa LIFE per al medi ambient.

Els projectes inclouen mesures sobre medi ambient i eficincia en l's dels recursos, la transici cap a una economia sostenible i ms circular, naturalesa i biodiversitat, i governana i informaci en l'mbit del medi ambient. La Uni Europea cofinanar els projectes amb una aportaci de 160.600.000 d'euros.

Ms informaci: Comissi Europea

  
  
  
2. PROGRAMES I CONVOCATRIES
CONVOCATRIA DE PROPOSTES ERASMUS + ACCI CLAU 3: SUPORT A PIMES QUE PARTICIPIN EN PROGRAMES DE FORMACI DAPRENENTS
  
L'objectiu daquesta convocatria s convidar a la presentaci de propostes de suport a pimes i organitzacions que ofereixin programes de formaci d'aprenents, ja sigui la seva primera oferta de llocs de formaci d'aprenents o una ampliaci substancial dels que ofereixen en l'actualitat. La convocatria donar suport a projectes a escala europea que ajudin a les pimes a participar en programes de formaci daprenents.

La convocatria t el propsit d'augmentar l'oferta de formaci d'aprenents, que s una de les cinc prioritats europees en relaci amb l'Estratgia de Formaci dAprenents per 2015-2020 i un dels principals objectius d'acord amb l'Aliana Europea per a la Formaci d'Aprenents.

Termini: 15 de gener 2015

Ms informaci: Agncia EACEA

  
  
  
NOVA WEB DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA PER FACILITAR LACCS ALS FONS EUROPEUS
  
Aquest nou portal reuneix totes les oportunitats de finanament europeu disponible, alerta de les convocatries en curs per part de les institucions, facilita laccs a la informaci dels Departaments de la Generalitat que intervenen en aquests fons i destaca exemples del que sha fet i sest fent a Catalunya amb finanament europeu.

Les diferents convocatries que sactualitzen en el portal es difondran a les xarxes socials, amb letiqueta #FonsUECat a travs del compte de Twitter de la Delegaci del Govern davant la Uni @delgoveu.

Ms informaci: Secretaria d'Afers Exteriors i de la UE

  
  
  
3. SOM EUROPA
ACTE DE LLIURAMENT DEL PREMI INTERNACIONAL CIUTAT DE LLEIDA 2015, DIJOUS 3 DE DESEMBRE A LES 19.30H
  
El proper dijous 3 de desembre a les 19.30 hores, tindr lloc l'acte de lliurament del VII Premi Internacional Ciutat de Lleida 2015 al Sal de Plens del Palau de la Paeria (Pl. de la Paeria 1 de Lleida). El premiat d'aquesta edici s el pianista i director d'orquestra lleidat Nstor Bayona.

Aquest premi reconeix pblicament i institucionalment, la trajectria de persones, entitats de la societat civil, empreses i/o institucions que hagin destacat per la seva aportaci, a travs del seu treball acadmic, cientfic, econmic, social o cultural, a la visibilitzaci, coneixement o ress internacional de la ciutat de Lleida i el seu territori ms proper.

Acte pblic. Confirmaci d'assistncia a projeccioexterior@paeria.es o al telefn 973 700675

Ms informaci: web del Premi Internacional Ciutat de Lleida

  
  
  
4. DESTAQUEM
SELECCI EURES PER ESTUDIAR I TREBALLAR A ALEMANYA
  
La Xarxa Eures, en collaboraci amb els Serveis Pblics dOcupaci dAlemanya, organitzar diverses sessions informatives a Catalunya per a la selecci de joves que estiguin interessats en dur a terme una Formaci Professional Dual a Alemanya mitjanant el programa del govern alemany MOBIPRO/The Job of My Life. Destinataris: joves dentre 18 i 27 anys que hagin finalitzat lESO o equivalent i que tinguin inters a viure i seguir la seva formaci a Alemanya, seguint el sistema de Formaci Professional Dual.
Termini per a inscripcions: 9 de desembre de 2015
SOC

  
  
  
OFERTA DE PLACES D'AUXILIARS DE CONVERSA EN CENTRES DOCENTS A L'EXTERIOR
  
Convocatria de places d'auxiliars de conversa de llengua espanyola pel curs escolar 2016-2017 en centres docents d'Alemanya, Austrlia, Austria, Blgica, Canad, Estats Units, Frana, Irlanda, Itlia, Malta, Noruega, Nova Zelanda, Regne Unit i Sucia. La convocatria s'adrea a persones amb nacionalitat espanyola estudiants dltim curs o que disposin duna diplomatura, llicenciatura o grau especificat a la convocatria.
Termini per presentar sollicituds: 10 de desembre 2015
INJUVE

  
  
  
PROGRAMA EURODISSEA DE PRCTIQUES A L'ESTRANGER
  
Programa de prctiques a empreses i entitats de determinades regions dEuropa per a joves entre 18 i 32 anys. La durada s de 3 a 7 mesos. Els requisits sn estar estar empadronat a Catalunya (o en altres regions del programa), estar aturat (o treballar en precari), tenir coneixement suficient de lidioma de la regi dacollida i tenir formaci i/o experincia professional en lmbit laboral objecte de lestada.
La convocatria est oberta tot lany.
EURODISSEA

  

Europe Direct Lleida
C/Major, 31 bis - 25007 Lleida | Tel. 973 700 675 http://europedirect.paeria.cat/

Per consultar els enllaços, cal obrir el correu prèviament, ja que no funcionen en 'Vista prèvia'
Per consultar, modificar o cancel·lar les seves dades d'aquest servei premi aquí