Europa en un click
  
  
1. ACTUALITAT DE LA UE
LA UE INVERTEIX GAIREBÉ 190 MILIONS D'EUROS PER IMPULSAR LA COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA ENTRE ESPANYA, FRANÇA I ANDORRA
  
La Comissió Europea ha aprovat el nou programa de cooperació interregional («Interreg») entre Espanya, França i Andorra per un valor de gairebé 190 milions d'euros procedents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Aquest programa inclou les regions espanyoles del País Basc, La Rioja, Navarra, Aragó i Catalunya i els departaments francesos dels Pirineus Atlàntics, dels Alts Pirineus, de l'Alta Garona, de l'Arieja i dels Pirineus Orientals; Andorra hi participa com a país tercer.

Incloent-hi el finançament nacional, el pressupost total del programa ascendeix a gairebé 289 milions d'euros. Es pararà especial atenció a les iniciatives dirigides a preservar el medi ambient i a enfortir el vincle entre R+D i el sector empresarial.

La primera convocatòria de projectes transfronterers es posarà en marxa el 2015. Els projectes podran rebre fins al 65 % del finançament de la UE per dur a terme les seves activitats.

Més informació: programa Espanya-França-Andorra

  
  
  
2. CONVOCATÒRIES I PROGRAMES
CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES EASI PROGRESS SOBRE OPORTUNITATS DE LA GARANTIA JUVENIL
  
Convocatòria de propostes VP/2015/005 del programa EaSI Progress Intercanvi d’informació i divulgació d’activitats als joves sobre les oportunitats que ofereix la Garantia Juvenil.

S’hi poden presentar persones jurídiques degudament constituïdes i registrades en un dels estats membres de la UE i les autoritats públiques competents per establir i gestionar l’esquema nacional de la Garantia Juvenil

Termini: 14 d’ agost de 2014
Més informació: Convocatòria VP/2015/005 programa EaSI

  
  
  
CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER A L'ACREDITACIÓ DE COMUNITATS RIS3CAT I SELECCIÓ DE PROJECTES COL•LABORATIUS DE RECERCA, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ, FINANÇATS AMB EL FEDER
  
Les comunitats RIS3CAT són agrupacions d’empreses, agents del sistema R+D+I, organitzacions clústers, i entitats de suport a l’empresa, amb establiment operatiu a Catalunya, que plantegen una estratègia de recerca i innovació per a la transformació econòmica de les activitats productives, emmarcades en els sectors líders definits en la RIS3CAT, a través d’un pla d’actuacions per implementar-la.

Els ajuts que regula aquesta convocatòria són subvencions per concurrència competitiva finançades amb el FEDER, en el marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020. La taxa màxima de cofinançament de la despesa subvencionable és del 50 %.

Poden ser entitats coordinadores les empreses, els agents del sistema d’R+D+I, les organitzacions clúster i les entitats de suport a l’empresa amb establiment operatiu a Catalunya que per la seva naturalesa, puguin representar els interessos de l’àmbit sectorial i de la comunitat RIS3CAT.

Termini: del 15 de juny al 15 de setembre de 2015.
Més informació: Resolució i convocatòria 2015 DOGC

  
  
  
3. DESTAQUEM
OFERTES DE TREBALL AL REGNE UNIT
  
Per al curs 2015-2016, la xarxa EURES coordina un procés de selecció de 150 professors en les àrees de Matemàtiques, Biologia, Química, Física i Informàtica per a escoles privades del Regne Unit. Presentació de sol•licituds fins el 30 de juny.
Oferta de treball

  
  
  
PROGRAMA INTERNACIONAL PER A JOVES ENGINYERS ESPANYOLS DEL GRUP VOLKSWAGEN
  
El grup Volkswagen convoca el Programa Internacional per a Joves Enginyers Espanyols amb el qual ofereix la possibilitat de formar part del Programa StartUp Europe mitjançant un programa internacional de 2 anys que integra una experiència internacional a Alemanya per un període entre 18 i 21 mesos en una de les empreses del consorci Volkswagen a Alemanya (Volkswagen/Audi)
Programa StartUp Europe

  
  
  
PROCÉS DE SELECCIÓ DE DOCTORS PER A LA UE
  
La Comissió Europea ha obert un procés selectiu per contractar doctors com a personal permanent. S’hi poden presentar ciutadans de la UE amb títol de llicenciats en Medicina i un mínim de 12 anys d’experiència professional. També calen coneixements satisfactoris (B2) d’anglès, francès o alemany. Presentació de sol•licituds fins el 7 de juliol.
Pàgina de l'EPSO

  

Europe Direct Lleida
C/Major, 31 bis - 25007 Lleida | Tel. 973 700 675 http://europedirect.paeria.cat/

Per consultar els enllaços, cal obrir el correu prèviament, ja que no funcionen en 'Vista prèvia'
Per consultar, modificar o cancel·lar les seves dades d'aquest servei premi aquí

Soc de Lleida